Daikin Bluevolution - Join the mission

 

       Η επόμενη γενιά της σειράς Daikin Altherma συνδυάζει την τεχνολογία Bluevolution με τον ηλεκτρονικό έλεγχο της Daikin, προσφέροντας στους πελάτες της ανώτερη απόδοση.

              Το σύστημα θέρμανσης χώρων Daikin Altherma 3 & το ζεστό νερό οικιακής χρήσης θα διατίθεται σε μια σειρά μεγεθών με επιλογή μοντέλων 4kw - 6kw & 8kw. Παρέχοντας θερμοκρασίες έως & 65°C σε υψηλή απόδοση, το νέο σύστημα είναι κατάλληλο τόσο για ενδοδαπέδια θέρμανση όσο & για θερμαντικά σώματα,διατηρώνταςτο εμπορικό του σήμα σε προστασία έναντι παγετού έως -25°C, εξασφαλίζοντας αξιόπιστη λειτουργία ακόμα & στα πιο ψυχρά κλίματα.

 

Εγγυημένη λειτουργία σε θερμοκρασία μέχρι και -25°C

 

       Για να καλύψει όλες τις εφαρμογές & τις δυνατότητες εγκατάστασης, το Daikin Altherma 3 διατίθεται σε τρεις τύπους εξωτερικής μονάδας: με ή χωρίς δεξαμενή ζεστού νερού οικιακής χρήσης ενσωματωμένη στην ίδια τη μονάδα. Η Daikin Altherma έχει εξελιχθεί σε κορυφαία μάρκα αντλιών θερμότητας, πρωτοπορώντας στην ενσωμάτωση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, προσφέροντας αποδοτικότητα & άνεση. Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Αναπτύξεως της Daikin συνέχισε την έρευνα & την ανάπτυξη ποικιλίας καινοτομιών υψηλής τεχνολογίας βασιζόμενο στις κλιματικές ανάγκες της Ευρώπης & τις διακυμάνσεις της εποχής.

 

 

Υψηλή απόδοση

Η τεχνολογία Bluevolution, η οποία αναπτύχθηκε εσωτερικά & ξεκίνησε πέρυσι, επιτρέπει τη χρήση υψηλής απόδοσης συμπιεστών με το φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό R-32. Αυτός ο βέλτιστος συνδυασμός σχεδιασμού επιτρέπει στο Altherma 3 της Daikin να είναι η πρώτη αντλία θερμότητας αέρα-νερού που τροφοδοτείται από την τεχνολογία Bluevolution.

Η βελτιωμένη απόδοση που προσφέρεται από τη Daikin Altherma 3 προσφέρει υψηλή απόδοση με το χαμηλότερο κόστος λειτουργίας. Με την ενεργειακή σήμανση A +++, αυτή η τελευταία γενιά της σειράς αντλιών θερμότητας της Daikin επιτυγχάνει απόδοση θέρμανσης 5.4 COP σε 7-35 OC & βαθμολογία ζεστού νερού 3.3 COP (EN16147).

Το σύστημα προσφέρει διάφορες επιλογές ζεστού νερού και θέρμανσης. Η εγκατάσταση ενός Altherma 3 με μια τυπική δεξαμενή ζεστού νερού οικιακής χρήσης κάνει τη μονάδα πολύ πιο συμπαγή, καταλαμβάνοντας λιγότερο χώρο. Εναλλακτικά, η εγκατάσταση της μονάδας με σύστημα θερμικής αποθήκευσης επιτρέπει τον συνδυασμό μιας ευρύτερης περιοχής ενέργειας, όταν συνδυάζεται με θερμικές πλάκες. Αυτό επιτρέπει τη συνεχή παροχή ζεστού νερού γλυκού νερού κατόπιν ζήτησης, πολύ οικονομικά.

 

Εύκολη εγκατάσταση

         Η σειρά Daikin Altherma 3 σχεδιάστηκε διαισθητικά τόσο με τον εγκαταστάτη όσο & με τον χρήστη. Όλες οι εσωτερικές μονάδες περιλαμβάνουν βασικά υδραυλικά στοιχεία που είναι ήδη εγκατεστημένα στο εργοστάσιο. Ο νέος σχεδιασμός μιας πλήρως ενσωματωμένης μονάδας σημαίνει ότι όλες οι εργασίες συντήρησης μπορούν να πραγματοποιηθούν από το μπροστινό μέρος αφαιρώντας το μπροστινό πλαίσιο & όλες οι σωληνώσεις μπορούν να προσπελαστούν στο επάνω μέρος της μονάδας. Η εξωτερική μονάδα ελέγχεται & φορτίζεται με ψυκτικό, μειώνοντας περαιτέρω το χρόνο εγκατάστασης. Η διαμόρφωση είναι απλή χρησιμοποιώντας τον οδηγό ρύθμισης παραμέτρων στον ελεγκτή. Ο οδηγός επιτρέπει στους εγκαταστάτες να θέσουν σε λειτουργία τη μονάδα σε μερικά βήματα & να λειτουργούν σε λίγες μόνο ώρες.

 

Έξυπνες ρυθμίσεις θέρμανσης

             Η συνδυασμένη επίδραση των εξαρτημάτων ελέγχου Daikin Altherma & των συμπιεστών αντιστροφέα τους μεγιστοποιεί την απόδοση του νέου Daikin Altherma 3 σε κάθε εξωτερική θερμοκρασία, εξασφαλίζοντας σταθερές θερμοκρασίες δωματίου ανά πάσα στιγμή. Το σύστημα παρέχεται με μια επιλογή εννέα προκαθορισμένων ρυθμίσεων, οι οποίες μπορούν να ρυθμιστούν καθημερινά. Εναλλακτικά, οι ρυθμίσεις μπορούν να ελεγχθούν εξ αποστάσεως μέσω της εφαρμογής smartphone Daikin Online Controller ή ενός ηλεκτρονικού ελεγκτή. Και οι δύο επιτρέπουν την προσαρμογή των επιπέδων άνεσης στο σπίτι ώστε να ταιριάζουν στις ατομικές προτιμήσεις, επιτυγχάνοντας παράλληλα περαιτέρω ενεργειακή απόδοση. Το σύστημα Daikin Altherma 3 μπορεί επίσης να ενσωματωθεί πλήρως με άλλα συστήματα ελέγχου στο σπίτι, π.χ. IFTTT και εφαρμογές για μέγιστη απόδοση και ευκολία. 

Οι Πελάτες μας

30-motor-france.jpgthemallathens_touch.png18-niovis-shipping.jpg01-pandora.jpg05-laperla.jpg12-cosco.jpg22-osmo.jpgpharmazac-logo.png15-GK.jpg16-gard.jpg28-gavriilidis.jpg19-martikas.jpg20-karaiskaki.jpglavi.png27-ellinikos-fournos.jpg02-athens-plaza.jpgoneiro.png08-lpc.jpg03-hotel-tony.jpg26-alpino.jpgnjv.png10-keratsini.jpg21-tatoiclub.jpg24-homelab.jpg13-katradis.jpg04-loux.jpg06-acf.jpgrea.pngdalex.png11-olp.jpg17-hollandhellenic.jpg09-lamda.jpglogo_carrashellas.png23-evertech.jpg25-pizza-fan.jpg31-frou-frou.jpg14-ventouris.jpg29-nodus.jpg07-grivalia.jpg

2ο Κατάστημα "DAIKIN - Blue Dealer Plus Platinum"

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:

210 42 22 770

Email

sales@climasystem-service.gr


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ελ. Βενιζέλου 54 Πειραιάς 18532


ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα & Τετάρτη 09.00 – 15.30
Τρίτη & Πεμπτη & Παρασκευή: 09.00 – 20.00
Σάββατο: 09.00 – 15.00

 

Κατάστημα "Climasystem Service"

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

210 46 12 369


Email

info@climasystem-service.gr


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Εθνικής Αντιστάσεως 55 Δραπετσώνα 18648


ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00 – 17.00

 

Για αγορές, κάντε εισαγωγή ή εγγραφή.